WB Evenementen

Verzamelbeurzen

WB Evenementen

Wouter Beerekamp, zelf bezoeker van verzamelbeurzen, nam in 2001 het initiatief voor de Muntmanifestatie, welke inmiddels is uitgegroeid tot een belangrijk internationaal evenement. Het is op dit moment met jaarlijks ruim 100 deelnemers de grootste muntenbeurs van Nederland.

In 2008 werd door hem WB Evenementen opgericht. Het evenementenbureau heeft zich in Nederland gespecialiseerd in de organisatie van grotere eendaagse verzamelbeurzen. Met een onderverdeling in:

Een overzicht van reeds geplande beurzen vindt u in de agenda. Op dit moment zijn wij in voorbereiding voor de organisatie van een aantal andere verzamelevenementen welke binnenkort aan deze agenda zullen worden toegevoegd. Inmiddels organiseren wij ook tweedaagse evenementen en ook hobbymarkten.

Onze locaties zijn geselecteerd op goede bereikbaarheid, gratis parkeergelegenheid en overnachtingsmogelijkheden.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie of heeft u interesse om zelf deel te nemen? Neemt u dan contact met ons op. WB Evenementen wordt regelmatig door verzamelverenigingen benaderd voor het organiseren van een evenement. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht!

Wij hopen u als bezoeker en/of deelnemer op één van onze beurzen te mogen begroeten en heten u daarbij nu al van harte welkom !