WB Evenementen

Verzamelbeurzen

Verzamelbeurs in Voorschoten

Combinatiebeurzen

Datum Zaterdag 25 november 2017
Geopend 10.00 – 16.00 uur
Entree Vanaf 16 jaar € 3,00. Kinderen tot 16 jaar vrije entree.
Beurslocatie Sporthal De Vliethorst,
Burgemeester van der Haarplein 9, 2251 CT Voorschoten

Sinds 2005 wordt er elk najaar op deze beurslocatie een grote verzamelbeurs gehouden met als doelgroep verzamelaars van postzegels en munten. Op 26 november wordt alweer de 10e editie gehouden en opnieuw in nauwe samenwerking met de NVPV Voorschoten.

Nieuw is de uitvoerende organisatie van dit evenement door WB Evenementen welke zich gespecialiseerd heeft in het organiseren van grote eendaagse verzamelbeurzen.
Om een breder publiek te bereiken zullen de vele tientallen postzegel- en muntenstands worden aangevuld door standhouders met oude ansichtkaarten. De scheidslijn tussen deze laatste categorie met poststukken (filatelie) is erg dun. De organisatie is van mening dat dit een welkome aanvulling op het toch al ruime aanbod zal zijn en daarmee voor veel verzamelaars nog aantrekkelijker wordt om dit evenement te bezoeken.

Voor alle duidelijkheid, het betreft hier geen algemene beurs waar alle verzamelobjecten zijn toegestaan maar een combinatiebeurs voor de eerder genoemde “platte zaken”. Op dit evenement zijn geen ruiltafels aanwezig.

Beurslocatie
Met sporthal De Vliethorst beschikt de organisatie over een ruime en goed verlichte zaal. Bovendien heeft deze locatie een gezellige sportkantine met een prima catering.
Zowel met het openbaar vervoer (bus en trein) als met de eigen auto is deze beurslocatie eenvoudig te bereiken, zowel vanaf de A4 als ook via de A44. Naast de hal is volop gratis parkeergelegenheid.


Sporthal De Vliethorst
Grotere kaart weergeven