WB Evenementen

Verzamelbeurzen

5e Verzamelbeurs Rotterdam

Speciaalbeurzen

Datum Zondag 2 april 2017
Geopend 10.00 – 16.00 uur
Entree Vanaf 16 jaar € 3,00. Kinderen tot 16 jaar vrije entree.
Beurslocatie Best Western Airporthotel,
Vliegveldweg 59-61, 3043 NT Rotterdam


Al vele jaren worden op deze locatie beurzen georganiseerd voor verzamelaars en tot en met 2014 door de MPO. Met ingang van 2015 organiseert WB Evenementen hier een speciaalbeurs voor verzamelaars van postzegels, munten en bankbiljetten.

De nieuwe maar zeer ervaren organisatie, bewaakt dat er zowel op het gebied van de filatelie als ook de numismatiek een ruim en divers aanbod zal zijn.
Behalve een kern van vaste standhouders, zullen door de vele internationale contacten van WB Evenementen ook regelmatig buitenlandse deelnemers aanwezig zijn.

Nadrukkelijk zoekt de organisatie contact met de georganiseerde verzamelaars die lid zijn van een plaatselijke of regionale filatelistische vereniging of numismatische kring. Met die verenigingen wordt in ieder geval afstemming gezocht maar met hen zijn ook verschillende vormen van samenwerking mogelijk.

WB Evenementen denkt in een plaats met de grootte van Rotterdam (600.000 inwoners) en de nog veel grotere regio te kunnen voorzien in de behoefte van veel verzamelaars. Gezamenlijk zijn er mogelijkheden om deze beurs te ontwikkelen tot een tweejaarlijks trefpunt voor verzamelaars uit de directe en wijde omgeving.

Beurslocatie en bereikbaarheid
In het Best Western Airporthotel beschikt de organisatie op de eerste etage (lift is uiteraard aanwezig) over de goed verlichte Congres. Uiteraard zijn er ook horeca en andere voorzieningen aanwezig.
De beurslocatie ligt vlakbij de A13 (Afrit 11) en A20 en is daardoor met eigen vervoer eenvoudig bereikbaar en men beschikt bovendien over volop parkeergelegenheid.
Wie met de trein naar Rotterdam CS reist heeft vanaf daar met RET Lijn 33 een rechtstreekse busverbinding (reistijd 15 minuten!) en kan vlak voor het hotel in- en uitstappen.


Best Western Airporthotel