WB Evenementen

Verzamelbeurzen

Verzamelbeurs in Hengelo

Combinatiebeurzen


Datum zondag 12 november 2017
Tijd 10.00 – 16.00 uur
Entree Vanaf 16 jaar € 3,00 per persoon.
Onder de 16 jaar vrij entree.
Locatie Hotel Van der Valk. Zie hier voor een routebeschrijving.

hg04hg03hg02hg01

Sinds het najaar van 2009 wordt er Twente weer een grote verzamel beurs georganiseerd. Met Hotel Van der Valk in Hengelo heeft WB Evenementen hiervoor een uitstekende beurslocatie gevonden waarbij een ruime zaal (900 m2) beschikbaar is.

Deze combinatiebeurs wordt eenmaal per jaar georganiseerd in een vast weekend in november. Bij het ontbreken van soortgelijke evenementen in de regio lijkt deze beurs dan ook zijn plaats op de beursagenda te hebben verworven. Door de deelname van diverse Duitse standhouders en de vele Duitse bezoekers krijgt de beurs ook een steeds internationaler karakter.

Op de beurs is er telkens een ruim aanbod aan postzegels en poststukken, munten en bankbiljetten en ansichtkaarten. Filatelie is op deze beurs het best vertegenwoordigd en om die reden is WB Evenementen inmiddels een samenwerkingsverband aangegaan met postzegelverenigingen uit de regio Twente. Niet alleen met de beide Hengelose verenigingen PCH en VPT maar ook met andere Twentse verenigingen.

Deze beurslocatie (Bornsestraat 400, 7556 BN) bevindt zich pal aan de A1 (Afrit 30) en is vanuit alle richtingen eenvoudig te bereiken. Ook vanuit het dichtbijgelegen Duitsland. Het hotel beschikt bovendien over ruime GRATIS parkeergelegenheid.

Met een directe busverbinding vanaf station Hengelo is het hotel eveneens via het openbaar vervoer (halte IKEA) goed te bereiken.


Locatie Van der Valk:
Grotere kaart weergeven