WB Evenementen

Verzamelbeurzen

Algemene Verzamelbeurs in Drachten

Algemene beurzen

Datum zaterdag 1 april 2017
Tijd 09.30 – 15.00 uur
Entree Vanaf 16 jaar € 3,00 per persoon (leden “De Verzamelaar” € 2,00)
Onder de 16 jaar vrij entree.
Locatie Fries Congrescentrum Drachten (voorheen Paardencentrum). Zie hier voor een routebeschrijving.

dr04dr03dr02dr01

Vroeger waren er de bekende verzamelbeurzen in de Frieslandhal (later FEC) maar deze bestaan niet meer. Sinds 2009 is er weer een grote algemene verzamelbeurs in de provincie Friesland. Al weer voor 9e maal organiseert WB Evenementen in Drachten deze nieuwe beurs op een uitstekende beurslocatie.

Op deze editie is de Numismatische Kring Frisia met een eigen stand aanwezig en kunnen daar meegebrachte munten en penningen die bijvoorbeeld met een metaaldetector zijn gevonden gratis worden gedetermineerd.

In het Fries Congrescentrum Drachten (FCD) staat de goed verlichte en stijlvolle Vreewijkzaal (800 m2) ter beschikking. Op deze beurs is altijd een ruim aanbod aan postzegels en poststukken, munten en bankbiljetten, oude ansichtkaarten en andere verzamelobjecten.
Deze beurs wordt eenmaal per jaar georganiseerd en is de grootste algemene verzamelbeurs van Friesland !

Het FCD (Oprijlaan 3, 9205 BZ) is van alle zijden eenvoudig bereikbaar (ook vanuit de provincie Flevoland en Noord-Holland) en bevindt zich op korte afstand van de A7 (Afrit 29).
De locatie beschikt over een zeer ruime GRATIS parkeergelegenheid. Via het openbaar vervoer is Drachten eveneens goed te bereizen met rechtstreekse busverbindingen vanuit Groningen, Heerenveen en Leeuwarden en kan men op korte afstand in- en uitstappen.


Locatie Fries Congrescentrum:

Grotere kaart weergeven