WB Evenementen

Verzamelbeurzen

Verzamelbeurs in Assen

Combinatiebeurzen

Datum zaterdag 28 oktober 2017
Tijd 10.00 – 16.00 uur
Entree Vanaf 16 jaar € 3,00 per persoon
Locatie Hotel Van der Valk, Balkenweg 1, 9405 CC Assen.

In oktober 2011 werd deze verzamelbeurs voor het eerst georganiseerd. Organisator WB Evenementen was tevreden over de publieke opkomst (bijna 200) en zal deze beurs dan ook jaarlijks op de beursagenda zetten. Deze algemene beurs is met het wegvallen van de beurs in het Nassau College nu de enige die in de Drentse hoofdstad wordt georganiseerd. In deze nieuwe opzet wordt nauw samengewerkt met de De Vereniging van Postzegelverzamelaars Assen welke inmiddels gestopt is met de eigen postzegelbeurs in “de Open Hof”.

In de periode 2011-2014 werd deze verzamelbeurs in Sporthal Peelo gehouden en in 2015 eenmalig in het Schakelveld. In dit gebouw vindt maandelijks de clubavond van de plaatselijke vereniging van postzegelverzamelaars plaats.

Met ingang van 2016 wordt deze algemene beurs bij Hotel van der Valk georganiseerd in de zaal waar jarenlang het evenement Muntmanifestatie (inmiddels in Houten) plaats vond. Terug op bekende grond is een ruime beurszaal beschikbaar met goed licht, volop zitgelegenheid en prima catering in de zaal. Op deze verzamelbeurs zijn de standhouders met postzegels, munten en bankbiljetten in de meerderheid. De grootste standhouder met sigarenbanden doet mee, zijn er meerdere deelnemers met ansichtkaarten en ook een standhouder die winkelwagenmunten zal aanbieden. Kortom voor elk wat wils.

Deze beurslocatie ligt pal aan de A28 en is via Afrit 33 zeer eenvoudig bereikbaar.  Voor het hotel is ruime gratis parkeergelegenheid voor handen.