WB Evenementen

Verzamelbeurzen

Verzamelbeurs FILANUMIS in Houten

Combinatiebeurzen


Datum zaterdag 12 mei 2018
Tijd 09.30 – 16.00 uur
Entree Vanaf 16 jaar € 4,00 per persoon.
Onder de 16 jaar vrij entree.
Locatie Expo Houten. Zie hier voor een routebeschrijving.

ht01ht02ht03ht04ht05ht06ht07ht08ht09ht10ht11

 

 

 

 

 

 

 

 Op zaterdag 12 mei slaan handelaren uit de Filatelie en Numismatiek de handen ineen. Deze achtste editie draagt de toepasselijke naam FILANUMIS 2018. Op deze handelsbeurs zullen veel leden van de beide beroepsverenigingen NVPH en NVMH zich gaan presenteren. Ook de hier niet bij aangesloten handelaren zijn overigens van harte welkom. Ook wordt ruime deelname vanuit de ons omringende landen verwacht.

Opnieuw wordt op verzoek van bezoekers wordt ruimte gemaakt voor een forse afdeling voor standhouders met ansichtkaarten. Een welkome aanvulling gezien de link met poststukken en filatelie.

De deelnemers aan FILANUMIS 2018 worden een maand voor de beurs hier gepubliceerd !

DEELNEMERS FILATELIE

DEELNEMERS ANSICHTKAARTEN

DEELNEMERS NUMISMATIEK

Organisator WB Evenementen beschikt in de Expo Houten over een goed verlichte en makkelijk toegankelijke en grote zaal van bijna 3500 m2. De vele honderden meters tafel zullen gevuld zijn met een ruim en gevarieerd aanbod van de hier genoemde verzamelgebieden. Voor bezoekers zal er bij de vele stands voor ruim voldoende zitgelegenheid worden gezorgd. Direct naast de beurszaal bevindt zich een ruim restaurant welke beschikt over uitstekende horecavoorzieningen in de zaal zelf wordt ook een cateringpunt ingericht.

De plaats Houten ligt centraal in Nederland en is eveneens vanuit België en Duitsland met betrekkelijk korte reistijd te bereiken. De locatie is zowel met het openbaar vervoer als met eigen vervoer goed te bereiken.


Locatie Expo Houten:
Grotere kaart weergeven

Reismogelijkheden OPENBAAR VERVOER

Er is een directe treinverbinding tussen Utrecht CS en NS-station Houten. Viermaal per uur rijdt de NS op dit traject met een reistijd van slecht 8 minuten. Vanaf station Houten is er een directe busverbinding naar de Expo Houten met Connexxion lijn 47 (uitstappen halte Meidoornkade). Wellicht nog makkelijker is de directe busverbinding in beide richtingen tussen Utrecht CS en Houten NS via eveneens lijn 47 (in- en uitstappen halte Meidoornkade). Vanaf genoemde halte is het slechts 1 minuut lopen naar de nabij gelegen beurslocatie.

Reismogelijkheden EIGEN VERVOER

De Expo Houten (Meidoornkade 24, 3992 AE) ligt pal naast de A27 (kies Afrit 29 en borden Expo Houten volgen) en beschikt over ruime GRATIS parkeergelegenheid.