WB Evenementen

Verzamelbeurzen

4e Verzamelbeurs Etten-Leur

Speciaalbeurzen

Datum Zondag 3 september 2017
Geopend 10.00 – 15.00 uur
Entree 3,00 / Kinderen tot 16 jaar vrije entree.
Beurslocatie Nieuwe Nobelaer,
Anna van Berchemlaan 2, 4872 XE Etten-Leur

Na twee jaar afwezigheid is er in Etten-Leur en daarmee in de regio Breda weer een grote verzamelbeurs voor verzamelaars van postzegels, munten en bankbiljetten. Eerder gebeurde dat op dezelfde locatie maar dan veel kleiner van opzet door de MPO organisatie waarvan de beurzen met ingang van 2015 zijn overgenomen door WB Evenementen.

De nieuwe maar zeer ervaren organisatie, bewaakt dat er zowel op het gebied van de filatelie als ook numismatiek een ruim en divers aanbod zal zijn.
Behalve een kern van vaste standhouders afkomstig vanuit heel Nederland, zullen door de vele internationale contacten van WB Evenementen ook regelmatig buitenlandse deelnemers aanwezig zijn.

WB Evenementen denkt in hiermee in de regio Breda (stad alleen al bijna 150.000 inwoners) en in West Brabant te kunnen voorzien in de behoefte van veel verzamelaars. Gezamenlijk zijn er mogelijkheden om deze beurs te ontwikkelen tot een tweejaarlijks trefpunt voor verzamelaars uit de directe en wijde omgeving.
Om die reden zoekt de organisatie ook afstemming en waar mogelijk samenwerking met regionale verenigingen.

Beurslocatie
In de Nieuwe Nobelaer beschikt de organisatie op de begane grond met “het evenementenplein” over een ruime een goed verlichte en sfeervolle beurszaal. Uiteraard zijn er ook horeca en andere voorzieningen aanwezig.

Bereikbaarheid
Etten-Leur ligt pal aan de A58 tussen Breda en de richting Roosendaal/Bergen op Zoom. Ook is er een goede aansluiting met de A16 tussen Breda en Antwerpen.
De beurslocatie is eenvoudig te bereiken door vanaf de afritten 18 en 19 (A58) vervolgens richting centrum en station aan te houden. De Nieuwe Nobelaer wordt op bordbewijzering aangegeven.
Voor bezoekers van de beurs is er ruime gratis parkeergelegenheid beschikbaar.

Voor wie met het openbaar vervoer reist. Vanaf NS station Etten-Leur is het slechts 5 minuten lopen (in één rechte lijn) naar de beurslocatie. Op station Etten-Leur stoppen ook diverse buslijnen waaronder Arriva buslijn 312 welke rijdt tussen Breda en Roosendaal.