WB Evenementen

Verzamelbeurzen

Verzamelbeurs Eindhoven

Combinatiebeurzen

Datum Zondag 26 november 2017
Geopend 10.00 – 16.00 uur
Entree Vanaf 16 jaar € 3,00.
Kinderen tot 16 jaar vrije entree.
Beurslocatie NIEUWE LOCATIE: Sporthal Genderbeemd, Sterkenburg 616, 5653 NP Eindhoven


Na drie edities van deze beurs in Waalre, zijn wij met ingang van de 2016 editie verhuisd naar sporthal Genderbeemd in de stad Eindhoven.

Wordt deze jaarlijkse beurs voortaan niet alleen in het veel grotere Eindhoven (230.000 inwoners) georganiseerd. De organisatie daarvan gebeurt in samenwerking met de zeer actieve Eindhovense Filatelisten Vereniging. De nieuwe beurslocatie heeft als verdere voordelen: een grotere zaal met meer groeimogelijkheden voor het evenement en de aanwezigheid van een uitstekende voorzieningen waaronder de catering in het gezellige Sportcafé.

Pal achter de sporthal zijn twee ruime gratis parkeerterreinen voor bezoekers en makkelijk bereikbaar vlakbij de A2 en N2 (Randweg Eindhoven).
Maar liefst drie buslijnen hebben er een nabij gelegen halte met een directe verbinding van/naar Eindhoven CS.

Eerder hebben we op de vorige locatie al geconstateerd dat steeds meer standhouders uit België en Duitsland aan deze combinatiebeurs voor verzamelaars van postzegels, munten en bankbiljetten deelnemen. Waaruit blijkt dat de regio Eindhoven ook goed bereikbaar is vanuit onze buurlanden.

Nadrukkelijk zoekt de organisatie contact met de georganiseerde verzamelaars die lid zijn van een plaatselijke of regionale filatelistische vereniging of numismatische kring. Met die verenigingen wordt in ieder geval afstemming gezocht voor wat betreft de planning van beurzen. Ook vanuit het nabij gelegen België wordt dit initiatief met veel belangstelling gevolgd.