WB Evenementen

Verzamelbeurzen

6e Verzamelbeurs Den Haag

Speciaalbeurzen

Datum Zondag 8 oktober 2017
Geopend 10.00 – 15.00 uur
Entree Vanaf 16 jaar € 3,00. Kinderen tot 16 jaar vrije entree.
Beurslocatie Hotel Van der Valk Den Haag-Wassenaar,
Zijdeweg 54, 2245 BZ Wassenaar


Al vele jaren worden op deze locatie beurzen georganiseerd voor verzamelaars en tot en met 2014 door de MPO. Met ingang van 2015 organiseert WB Evenementen hier een speciaalbeurs voor verzamelaars van postzegels, munten en bankbiljetten.

De nieuwe maar zeer ervaren organisatie, bewaakt dat er zowel op het gebied van de filatelie als ook de numismatiek een ruim en divers aanbod zal zijn.
Behalve een kern van vaste standhouders, zullen door de vele internationale contacten van WB Evenementen ook regelmatig buitenlandse deelnemers aanwezig zijn.

Nadrukkelijk zoekt de organisatie contact met de georganiseerde verzamelaars die lid zijn van een plaatselijke of regionale filatelistische vereniging of numismatische kring. Met die verenigingen wordt in ieder geval afstemming gezocht maar met hen zijn ook verschillende vormen van samenwerking mogelijk.

WB Evenementen denkt in een plaats met de grootte van Den Haag (500.000 inwoners) en de nog veel grotere regio te kunnen voorzien in de behoefte van veel verzamelaars. Gezamenlijk zijn er mogelijkheden om deze beurs te ontwikkelen tot een tweejaarlijks trefpunt voor verzamelaars uit de directe en wijde omgeving.

Beurslocatie en bereikbaarheid
In hotel Van der Valk beschikt de organisatie op de benedenverdieping over de sfeervolle en goed verlichte Gravenzaal. Uiteraard zijn er ook horeca en andere voorzieningen aanwezig.
De beurslocatie ligt pal aan de N44 en is daardoor met eigen vervoer eenvoudig bereikbaar en men beschikt bovendien over volop parkeergelegenheid.
Wie met de trein naar Den Haag CS reist heeft vanaf daar met Connexxion Lijn 90 een rechtstreekse busverbinding (reistijd slechts 10 minuten!) en kan vlak voor het hotel in- en uitstappen.


Hotel van der Valk Den Haag – Wassenaar