WB Evenementen

Verzamelbeurzen

Verzamelbeurs Capelle

Combinatiebeurzen

Datum Zaterdag 30 september 2017 ONDER VOORBEHOUD
Geopend 10.00 – 16.00 uur
Entree Vanaf 16 jaar € 3,00.
Kinderen tot 16 jaar vrije entree.
Beurslocatie Sporthal De Lijster, Lijstersingel 20, 2902 JD Capelle aan den IJssel


Met ingang van 2017 organiseert WB Evenementen in Capelle aan den IJssel en onder de rook van Rotterdam een postzegel, munten- en ansichtkaartenbeurs. De organisatie van dit evenement gebeurt in nauwe samenwerking met de zeer actieve Filatelistenvereniging IJssel en Lekstreek.

Genoemde vereniging organiseerde vele jaren achtereen in totaal maar liefst 93 !! edities van de Capelse postzegelbeurs. Deze beurs maakt met de gezamenlijke organisatie een doorstart waarbij een aantal wijzigingen het evenement nieuwe impulsen moet gaan geven. Zo zal de beurs voortaan een ééndaags evenement op alleen de zaterdag worden. Daarnaast gaan ook standhouders met alleen munten en bankbiljetten meedoen. Maar ook standhouders met ansichtkaarten.

Wat niet gaat veranderen is, dat de Filatelistenvereniging IJssel en Lekstreek met een uitgebreide stuiverhoek aanwezig zal zijn en ook de verloting voor bezoekers en deelnemers blijft men op deze beurzen organiseren.

Met het grotere en veel bredere aanbod hoopt met meer verzamelaars uit de regio Rotterdam te interesseren om deze beurs te komen bezoeken. Met het landelijke netwerk van WB Evenementen zullen voortaan standhouders uit alle delen van Nederland aan deze beurs gaan deelnemen. Dankzij de internationale contacten zullen ook regelmatig standhouders vanuit het buitenland op deze beurs aanwezig zijn.

Beurslocatie sporthal De Lijster is eenvoudig met de auto te bereiken, via de A20 (Afrit 17) en de N219 of via de A16 (Afrit 25) en de N210. Zowel bij de sporthal als ook in de nabije omgeving is er volop gratis parkeergelegenheid. Met Metrohalte Slotlaan op korte loopafstand is de locatie ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar.