WB Evenementen

Verzamelbeurzen

5e Verzamelbeurs Alkmaar

Combinatiebeurzen

Datum najaar 2017
Geopend 10.00 – 16.00 uur
Entree Vanaf 16 jaar € 3,00. Kinderen tot 16 jaar vrije entree.
Beurslocatie AFAS Stadion,
Stadionweg 1, 1812 AZ Alkmaar

Sinds november 2015 wordt er in Alkmaar weer een grote combinatiebeurs voor verzamelaars van postzegels, munten, bankbiljetten en ansichtkaarten georganiseerd. Eerder gebeurde dat in de regio in het nabijgelegen Heiloo door de MPO organisatie waarvan de beurzen met ingang van 2015 zijn overgenomen door WB Evenementen.

De nieuwe maar zeer ervaren organisatie, bewaakt dat er zowel op het gebied van de filatelie, numismatiek als ook op het gebied van ansichtkaarten een ruim en divers aanbod zal zijn.
Behalve een kern van vaste standhouders, zullen door de vele internationale contacten van WB Evenementen ook regelmatig buitenlandse deelnemers aanwezig zijn.

WB Evenementen denkt in een plaats met de grootte van Alkmaar (100.000 inwoners) en met een belangrijke regiofunctie te kunnen voorzien in de behoefte van veel verzamelaars. Gezamenlijk zijn er mogelijkheden om deze beurs te ontwikkelen tot een tweejaarlijks trefpunt voor verzamelaars uit de directe en wijde omgeving.

Beurslocatie
In het AFAS Stadion (ingang 7 nemen) beschikt de organisatie op de bovenverdieping (er is een lift en en roltrap aanwezig) over de sfeervolle en goed verlichte Georg Kessler Lounge van waaruit er zicht is op speelveld waar AZ haar thuiswedstrijden speelt. In de beurszaal is uitstekende catering aanwezig.

Bereikbaarheid
De beurslocatie ligt pal aan de A9 (richting Amsterdam/Haarlem) aan de ringweg Alkmaar West. Dit wegenkruispunt sluit ook aan op de N9 (richting Heiloo/Egmond) en de N242 (richting Heerhugowaard/Friesland).
Voor bezoekers van de beurs is er ruime gratis parkeergelegenheid pal naast het stadion voorhanden.

Voor wie met het openbaar vervoer reist. Vanaf NS station Alkmaar is er een rechtstreekse busverbinding naar het AFAS stadion met Connexxion Buslijn 163 en kan men bij de Halte Kooimeerlaan tegenover de beurslocatie in- en uitstappen.