WB Evenementen

Verzamelbeurzen

Postzegelmanifestatie NOORD 2018 in Roden

Speciaalbeurzen

Datum zaterdag 17 februari 2018
Tijd 10.00 – 16.00 uur
Entree Vanaf 16 jaar € 4,00 per persoon.
Onder de 16 jaar vrij entree.
Locatie Sportcentrum De Hullen. Zie hier voor een routebeschrijving.

Tot 2002 werd jaarlijks door de filatelistenvereniging Roden-Leek e.o. het evenement “Noordphila” georganiseerd in de plaats Leek. In februari 2009 is er een doorstart gemaakt onder de naam Postzegelmanifestatie Noord. Dit evenement wordt georganiseerd door WB Evenementen in nauwe samenwerking met de filatelistenvereniging Roden-Leek e.o.

Na het grote succes van de eerdere thema’s Ot en Sien (2013), de Molen Woldzigt in Roderwolde (2014) en de koetsen van Museum Nienoord uit Leek (2015) en Landgoed Mensinge (2016) en De Rodermarkt (2017) zal ook nu de Duitse Post een speciaal beursstempel gaan uitgeven. Het thema voor 2018 wordt na bekendmaking ook hier gepubliceerd.

Inmiddels is dit evenement uitgegroeid tot de grootste eendaagse filateliebeurs van Nederland. Behalve vele tientallen handelaren uit binnen- en buitenland, presenteren diverse (thematische) verenigingen en studiegroepen zich met een eigen promotiestand.

Sinds de vorige editie, ook een afdeling met standhouders die munten en papiergeld meebrengen. Dit op veler verzoek van verzamelaars die naast postzegels een breder interesse gebied hebben.

Deelnemers NOORD 2018 (vanaf januari overzicht hier geplaatst).

>


Locatie Sportcentrum De Hullen:


Grotere kaart weergeven