WB Evenementen

Verzamelbeurzen

Poppenhuizen, Miniaturen, Poppen en Berenbeurs

Speciaalbeurzen

Datum 2 of 9 december 2017 (afhankelijk van voetbalplanning AZ)
Geopend 10.00 – 16.00 uur
Entree € 5,00 (Kinderen t/m 12 jaar gratis).
Beurslocatie AFAS Stadion,
Stadionweg 1, 1812 AZ Alkmaar

Sinds november 2015 organiseert WB Evenementen op deze beurslocatie grote verzamelbeurzen en heeft daar goede ervaringen mee opgedaan.
De voor deze beurzen beschikbare zaal bevalt uitstekend en is ook uitermate geschikt voor het organiseren van een Poppenhuizen, Miniaturen, Poppen- en Berenbeurs.
Soortgelijke grote evenementen werden tot nu toe niet meer in Noord-Holland georganiseerd. Na de eerste editie in december 2016 blijkt dit nieuwe evenement in een behoefte te voorzien en dat veel liefhebbers in dit deel van Nederland er blij van worden.

Op dit evenement worden de onderwerpen poppenhuizen en miniaturen gecombineerd met standhouders die poppen en beren zullen aanbieden. Deze combinatie komt vaker voor en op de door ons georganiseerde Manifestatie Drachten wordt dit door deelnemers en bezoekers als positief ervaren.

Behalve de vele verkoopstands met een ruim en divers aanbod, zijn er diverse workshops voor jong en oud, spreekuur van een poppen- en berendokter, gratis taxatie door een beëdigd taxateur van antieke poppen en beren.

DEELNEMERS WORDEN HIER VANAF MEDIO NOVEMBER GEPLAATST:

Beurslocatie
In het AFAS Stadion (ingang 7 nemen) beschikt de organisatie op de bovenverdieping (er is een lift en en roltrap aanwezig) over de sfeervolle en goed verlichte Georg Kessler Lounge van waaruit er zicht is op speelveld waar AZ haar thuiswedstrijden speelt. In de beurszaal is uitstekende catering aanwezig.

Bereikbaarheid
De beurslocatie ligt pal aan de A9 (richting Amsterdam/Haarlem) aan de ringweg Alkmaar West. Dit wegenkruispunt sluit ook aan op de N9 (richting Heiloo/Egmond) en de N242 (richting Heerhugowaard/Friesland).
Voor bezoekers van de beurs is er op de P4 ruime gratis parkeergelegenheid pal naast het stadion voorhanden.

Voor wie met het openbaar vervoer reist. Vanaf NS station Alkmaar is er een rechtstreekse busverbinding naar het AFAS stadion met Connexxion Buslijn 163 en kan men bij de Halte Kooimeerlaan tegenover de beurslocatie in- en uitstappen.