WB Evenementen

Verzamelbeurzen

Poppenhuizen- en Miniaturenbeurs Spijkenisse

Geen categorie, Speciaalbeurzen

Datum 19 november 2017
Geopend 10.30 – 16.00 uur
Entree € 5,00 (Kinderen t/m 12 jaar gratis).
Beurslocatie Hotel Carlton Oasis,
Curieweg 1, 3208 KJ Spijkenisse

Op deze beurslocatie wordt al vele jaren deze bekende poppenhuizen- en miniaturenbeurs georganiseerd. Dit gebeurt tweemaal per jaar met een voorjaars- en een najaarseditie.
Door het plotselinge overlijden van de vorige organisator van deze beurs, is met WB Evenementen een nieuwe organisator gevonden die deze beurs zal voort zetten.
De nieuwe organisator heeft veel ervaring met het organiseren van beurzen met Poppenhuizen en Miniaturen maar ook met Poppen- en Berenbeurzen.

Op deze beurs in Spijkenisse zijn standhouders (vanuit heel Nederland) aanwezig
met alleen poppenhuizen en miniaturen.

DEELNEMERS WORDEN HIER VANAF MEDIO OKTOBER GEPUBLICEERD:

Beurslocatie
In het Carlton Oasis Hotel beschikt de organisatie op de benedenverdieping over zeer sfeervolle beurszaal. Ook is er volop zitgelegenheid voor bezoekers en zorgt het hotel voor een uitstekende en betaalbare catering. Alles is gelijkvloers en daarmee ook voor mindervaliden zeer toegankelijk.

Bereikbaarheid
De beurslocatie is met eigen vervoer goed bereikbaar vanaf de A15. Richting Rotterdam Europoort neemt u Afrit 16 (Spijkenisse). De beurslocatie beschikt over een ruime en gratis parkeergelegenheid.

Voor wie met het openbaar vervoer reist. Vanaf het Metrostation in Spijkenisse is er een rechtstreekse busverbinding met de lijnen 101, 103 en 105 naar “Halfweg 2″. Vanaf de bushalte is het slechts 200m lopen naar de beurslocatie.