WB Evenementen

Verzamelbeurzen

Oudejaarsbeurs in Groningen

Algemene beurzen

Datum woensdag 27 december 2017
Tijd 09.30 – 16.00 uur
Entree Vanaf 16 jaar € 3,00 per persoon
Onder de 16 jaar vrij entree.
Locatie Sporthal Hoogkerk, Zuiderweg 70-1, 9744 AP Groningen. Zie hier voor een routebeschrijving.

Jaren geleden was er in de Groninger Veemarkthal de bekende verzamelbeurs waar verzamelaars vanuit de hele regio en van ver daarbuiten op af kwamen. Vanaf eind 2008 heeft Groningen weer een grote algemene verzamelbeurs terug. Inmiddels organiseert WB Evenementen in sporthal Hoogkerk alweer de 16e editie van deze verzamelbeurs.

Deze beurs wordt georganiseerd in nauwe samenwerking met de Philatelisten Vereniging Groningen. Deze vereniging zal dan ook met een eigen stand op deze drukbezochte beurs aanwezig zijn.

De oudejaarsverzamelbeurs vindt volgens traditie in de kerstvakantie plaats en is de best bezochte algemene verzamelbeurs die wij organiseren.

Op deze verzamelbeurs nemen telkens meer dan 50 standhouders deel waaronder ook uit Duitsland. Op deze algemene verzamelbeurs (de grootste van de provincie Groningen !) zal weer een ruim aanbod aan modelauto’s en modelvrachtwagens, postzegels, munten en bankbiljetten, ansichtkaarten, sigarenbanden en andere verzamelobjecten te vinden zijn.

Sporthal Hoogkerk beschikt over een ruime (1000 m2) goedverlichte hal. In de zaal wordt de catering verzorgd door de “Stichting Dorpshuis Hoogkerk”. De locatie is onlangs verbouwd en de zaal beschikt nu over een eigen buiteningang aan de zaal.

Sporthal Hoogkerk ligt vlakbij de snelweg A7 (afrit 35) en daardoor eenvoudig te bereiken en beschikt over GRATIS parkeergelegenheid. Op 100 meter van de beurslocatie bevindt zich een groot parkeerterrein welke plaats biedt aan enkele honderden auto’s. Via het openbaar vervoer is er met Qbuzz buslijn 8 een rechtstreekse verbinding tussen Groningen CS en deze locatie.


Locatie Sporthal:
Grotere kaart weergeven