WB Evenementen

Verzamelbeurzen

3e Noordelijke Stripmanifestatie

Speciaalbeurzen


Datum vrijdag en zaterdag 2 & 3 juni 2017
Tijd Vrijdag 12.00 – 18.00 uur en zondag 10.00 – 16.00 uur
Entree Een dagkaart vanaf 15 jaar kost € 5,00 een Tweedagenkaart € 8,00.
Kinderen t/m 14 jaar € 1,00 (tot 4 jaar vrije toegang).
Locatie Stadsschouwburg De Harmonie Leeuwarden.

Deze pagina bevat algemene (statische) informatie over dit evenement dat elke twee jaar wordt georganiseerd. Afgesproken met de organisatie van de Stripdagen in Haarlem dat wij dit om en om organiseren op in principe hetzelfde weekend.
Deze Derde Noordelijke Stripmanifestatie wordt voor het eerst georganiseerd in Stadsschouwburg De Harmonie in Leeuwarden.

Bereikbaarheid
De reden van deze nieuwe locatie (de eerste twee edities werden in het Fries Congrescentrum Drachten gehouden) is de goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer. Deze beurslocatie bevindt zich op slechts 5 minuten lopen van het NS Station van waar naast de treinen ook de regionale bussen aankomen en vertrekken. Waar de vorige locatie aan de buitenkant van de plaats lag, is de Harmonie dicht bij het centrum gesitueerd.

Voor uitgebreide informatie over het programma, deelnemers en meer, verwijzen wij u graag naar onze website WWW.STRIPMANIFESTATIE.NL
Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en nieuwtjes over programma en deelnemers, wordt dan vriend op FACEBOOK pagina Stripmanifestatie

Organisatie en Opzet stripmanifestatie
Deze Stripmanifestatie wordt georganiseerd door WB Evenementen en heeft jarenlange ervaring met grotere verzamelevenementen. Daarbij ook enkele speciaalbeurzen waarbij nu dus ook een evenement waar strips centraal zullen staan.

Deelname aan het evenement
Voor wie interesse heeft om deel te nemen of eerst meer informatie wil kan voor vragen (bijvoorbeeld over de kosten van deelname) of voor het opvragen van een aanmeldingsformulier bij ons terecht via de contactpagina op deze website.