WB Evenementen

Verzamelbeurzen

Manifestatie voor Poppenhuizen, Miniaturen, Poppen en Beren

Speciaalbeurzen

Datum zaterdag 19 mei 2018
Tijd 10.00 – 16.00 uur
Entree Vanaf 13 jaar € 5,00 per persoon
Kinderen tot en met 12 jaar vrij entree.
Locatie Fries Congrescentrum Drachten. Zie hier voor een routebeschrijving.

In het Fries Congrescentrum Drachten (FCD) staat de goed verlichte en stijlvolle Vreewijkzaal ter beschikking voor deze derde editie van dit evenement. Gezien de grote belangstelling zijn de aansluitende zalen, het restaurant en de foyer bij de beursvloer getrokken. Op die manier komt 1500m2 beschikbaar welke plaats kan bieden aan tenminste 100 standhouders.

Op dit evenement worden de onderwerpen poppenhuizen en miniaturen gecombineerd met standhouders die poppen en beren zullen aanbieden. Deze combinatie komt vaker voor en ook bij de succesvolle eerste editie in 2015 werd dit zowel door deelnemers als ook bezoekers als positief ervaren.

Behalve de vele verkoopstands met een ruim en divers aanbod is er ook een poppen- en berendokter die er spreekuur houdt.

OVERZICHT DEELNEMERS 19 MEI (wordt hier medio april gepubliceerd):

Drachten ligt centraal in Noord Nederland in de driehoek van de steden Assen, Groningen en Leeuwarden en allen op korte reisafstand. Ook vanuit de polder (richting Lelystad en Almere) en Noord Holland (Afsluitdijk) en zelfs Noord Duitsland is met alleen snelwegen makkelijk te bereizen.

Het FCD (Oprijlaan 3, 9205 BZ) is van alle zijden eenvoudig bereikbaar en bevindt zich op korte afstand van de A7 (Afrit 29). De locatie beschikt met een eigen P1 t/m P3 over een zeer ruime GRATIS parkeergelegenheid tot 2000 auto’s.


Locatie Fries Congrescentrum:

Grotere kaart weergeven